Enric I. Canela

Per intentar explicar el meu posicionament polític faré un següent de preguntes sobre mi que podeu contestar de forma seqüencial.

1)      Considereu que soc un ximple sense criteri polític? Si contesteu que si, podeu abandonar la lectura.

2)      Creieu que sóc independentista? Si penseu que no, podeu abandonar la lectura.

3)      Creieu que tinc algun interès en ocupar un escon de diputat? Si la vostra resposta és si, podeu abandonar la lectura.

4)      Creieu que tinc políticament algun altre interès prioritari que la independència de Catalunya? Si la resposta és si, podeu abandonar la lectura.

5)      Considereu que conec d’una manera raonablement bona la política catalana? Si considereu que no, podeu abandonar la lectura.

Fins aquí preguntes personals. Ara d’un altre caire

6)      Coneixeu alguna formació que tingui com a prioritat la independència de Catalunya i la regeneració política, que pretengui presentar-se a les eleccions i que no tingui als primers llocs alguna persona que ha fet de la política una professió o que necessita de la política per tirar endavant? Aquesta pregunta té una resposta fàcil.

Si heu arribat al final tindreu perfectament clara una raó de la meva elecció. Hi ha més però pertanyen a l’àmbit privat.

Si heu donat una resposta múltiple, aleshores pensem diferent.

Si heu arribat a la mateixa conclusió que jo i heu triat una altra opció, teniu una forma diferent de solucionar els problemes.

4 respostes a “Per què he triat Reagrupament?”

 1. a 06 oct. 2010 a les 6:07 Ignasi

  Benvolgut Enric,

  Dius “coneixeu alguna formació política que tingui com a prioritat la independència de la Nació, i la regeneració política?”, doncs t´he de dir que sí, que la conec. Transparència, democràcia, regeneració política i…el més important….la independència de Catalunya-principat i la resta dels Països Catalans. Doncs sí, i aquesta formació és Coalició Solidaritat Catalana per la Independència de Catalunya.

  Aquesta Coalició és la que ens garanteix el futur seguríssim de la independència. Procés nét, segur, sa, democràtic, transversal, no dogmàtic. Regeneració política.

  Vols més arguments???

  Estic segur que no, però si en vols, te´n puc donar tants com vulguis.

  Gràcies, per escoltar-me.

  Ignasi Ferrer
  Barcelona.

  Membre del Partit Republicà Català, en coalició amb Solidaritat Catalana, i adherit al SCI.

  VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

 2. a 06 oct. 2010 a les 6:34 Patri Digni

  Genial, un coco privilegiat

 3. a 06 oct. 2010 a les 7:43 enriccanela

  Ignasi,
  M’alegra que hagis arribat a una conclusió clara encara que tinguem diferent manera de solucionarf els problemes. Seguirem la conversa més endavant, amb més dades que no arguments subjectius (els teus i els meus).

 4. a 06 oct. 2010 a les 7:44 enriccanela

  Patri Digni,
  Moltes gràcies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació