Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha presentat avui el Consorci de Suport a la Recerca Biomèdica en Xarxa, conegut com CAIBER. L’objectiu principal d’aquesta organització és promoure i coordinar la realització d’assaigs clínics en un entorn cooperatiu i que per la seva complexitat i característiques siguin impossibles de realitzar en grups individuals. CAIBER permetrà impulsar estudis en un ampli espectre d’àrees de recerca com el càncer, la diabetis, la SIDA, les malalties cardiovasculars o l’envelliment, entre altres.

Serà un consorci públic, dependent del Ministeri de Ciència i Innovació a través de l’Institut de Salut Carles III, arrenca amb 40 centres sanitaris de recerca en 16 comunitats autònomes. Comptar amb un pressupost anual de 10 milions d’euros.

Una resposta a “Es crea el Consorci de Suport a la Recerca Biomèdica en Xarxa”

  1. […] projecte va generar algunes polèmiques que vaig viure en aquest bloc en les meves entrades (Es crea el Consorci de Suport a la Recerca Biomèdica en Xarxa, CAIBER té més de 2 anys i 81 projectes […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació