Enric I. Canela

Llegia que l’Audiència Nacional no veu clara la retallada dels salaris dels treballadors públics prevista en el decret de mesures antidèficit. Així ho ha dictaminat el tribunal en una providència en el marc d’un conflicte col·lectiu plantejat a instàncies dels sindicats de la Fàbrica Nacional de la Moneda i Timbre (FNMT).

Els magistrats fonamenten aquests dubtes en la disposició addicional novena del decret antidèficit sobre normes especials per a entitats del sector públic, en excloure-hi de la retallada salarial al personal laboral no directiu d’ens públics empresarials com Renfe, Adif i AENA, llevat que les parts decideixin la seva aplicació via negociació col·lectiva.

A veure si anul·len aquesta mesura i ens tornen els diners.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació