Enric I. Canela

L’altre dia escrivia La UB 9a universitat europea en Ciències de la Vida. Escrivia arran que el Top 50 Life Sciences universities deia que la UB, està en el lloc 44 del món, la 9 d’Europa i la 3 de l’Europa continental, és a dir deixant les del Regne Unit.

Avui s’ha publicat el Top 50 Clinical, Pre-Clinical and Health Universities. Tornem a trobar la UB. Està en el lloc 49 del món, la 9 d’Europa i la 2 de l’Europa continental, és a dir deixant les del Regne Unit. Només trobem davant el Karolinska Institute.

Un altre resultat notable.  Seran capaces les administracions d’adonar-se de la situació i invertir per evitar que la situció es malmeti.

Una resposta a “La UB 9a universitat europea en salut, clínica i pre-clínica”

  1. […] Quans articles s’han dedicat a dir que la UB és la segona universitat continental en l’àmbit de la recerca en Salut, clínica i pre-clínica? O la tercera en la Ciències de la Vida? En ambdós casos, quan s’inclouen les britàniques, […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació