Enric I. Canela

Llegeixo que una dotzena de delegats sindicals del Personal d’Administració i Serveis (PAS) de la Universitat de Barcelona (UB) s’han tancat aquest dijous al rectorat per exigir el cessament del president del Consell Social, Joaquim Coello, per “boicotejar” l’aprovació d’un acord.

Segons ha explicat el secretari general de la secció sindical CCOO-UB, César Martín, es tracta d’un acord aprovat per unanimitat pel consell de govern de la UB i que només ha de ser ratificat pel Consell Social , que ha posposat fins a tres vegades-.

Aquest acord, de caràcter molt tècnic, afecta les relacions laborals del PAS amb la universitat i Coello no vol aprovar-lo “per fer mèrits”, ha considerat. Tot i això, fonts de la universitat han rebutjat pronunciar-s’hi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació