Enric I. Canela

Al març es presentava el programa INNPACTO (veieu Presentat el Pla INNOVACION). El dijous llegia que el Ministeri de Ciència i Innovació, en la seva primera convocatòria del programa d’ajuts INNPACTO, ha resolt finançar amb un total de 352,1 M €, 195 projectes de col·laboració público-privada en R+D+i, orientats al mercat i amb un fort impacte en el desenvolupament econòmic del país.

El programa d’ajudes INNPACTO crearà 64 noves empreses de base tecnològica i altres 226 empreses s’incorporaran a la realització d’activitats innovadores en l’horitzó 2013. Així mateix, es generaran 1.400 llocs de treball directes d’alta qualificació i més de 4.000 llocs de treball indirectes com aportació a l’Estratègia Estatal d’Innovació. De la mateixa manera, aquests ajuts mobilitzaran 362 milions d’euros d’inversió privada en R+D+i i 38 milions d’euros d’ajuda comunitària. Les empreses han rebut el 70% de les ajudes concedides de les quals el 56% es destinen a PIMES. El total d’ajudes concedides en INNPACTO és un 67% superior al que es va concedir el 2009.

No recordo que al 2009 existís aquest programa, es deu referir a ajuts en general.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació