Enric I. Canela

El Consell de Ministres del dia 1 va aprovar un acord pel qual s’estableix la distribució territorial de 1.700.000 euros destinats a la millora i transparència de la gestió financera de les universitats espanyoles.

Aquest diners estan destinats a finançar la posada en marxa d’un sistema d’informació integrat i d’una Comissió de Comptabilitat Analítica que la Conferència General de Política Universitària i el Consell d’Universitats van acordar crear el passat mes d’abril amb la finalitat de millorar la gestió financera de les universitats. A Catalunya li han tocat 226.943 euros.

Haig de dir que els diners no són gaires però estic content perquè he col·laborat en què aquesta comissió existeixi i en què els diners hi siguin. Espero que sigui un èxit. La comptabilitat universitària és, en general, molt dolenta i hi dóna poca informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació