Enric I. Canela

Llegia que la ciutat de Barcelona és una de les candidates a acollir la seu del Secretariat per a la Iniciativa Europea en Disseny i Innovació en 2011 i 2012, una plataforma que té l’objectiu de treballar per la integració del disseny en les polítiques i projectes de la Unió Europea.

El BCD Barcelona Centre de Disseny és l’entitat que s’encarregaria de liderar la creació d’aquesta seu i seria responsable del projecte per implantar durant aquest període a Barcelona.

La candidatura del BCD es fonamenta en el potencial del disseny a Barcelona, la imatge internacional de la ciutat com a referent en creativitat, disseny i innovació, així com l’experiència del BCD en el sector.

Segons ha explicat l’entitat, les seves funcions si Barcelona és escollida seran assessorar a la Comissió Europea per a l’establiment d’aquesta plataforma, desenvolupar i posar en marxa un pla d’acció, coordinar la comunicació del projecte, dinamitzar els diversos actors implicats i promocionar casos d’èxit sobre la integració del disseny i la innovació.

A més, l’elecció de Barcelona suposarà que es converteixi en seu de reunions amb membres d’institucions europees i servirà de trampolí per reforçar el valor de la marca ‘Barcelona Design’.

Bona iniciativa. A veure si surt bé i qui l’ha de defensar no la boicoteja.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació