Campanya barroera


Enric I. Canela

Llegeixo al·lucinat: Aquesta tarda el conseller de Governació, Jordi Ausàs, s’ha reunit amb els representants de Barcelona Decideix i els ha ofert la col·laboració del departament amb la cessió de les urnes per cobrir tota la ciutat a més de l’assessorament tècnic que puguin necessitar per desenvolupar la consulta amb garanties. ‘És el que més s’acosta a un assaig general d’un referèndum institucional a tot el país, entra en plena sintonia amb l’esperit de la Llei de consultes per via de referèndum aprovada aquesta legislatura i és bo que es faci en les millors condicions, amb totes les garanties possibles’, ha argumentat Ausàs. Governació ha aclarit que cap d’aquests recursos suposa una despesa extraordinària i que són les mateixes facilitats que es donen a qualsevol organització que realitza un procés electoral.

M’agradaria molt que així fos i que la Generalitat hi col·laborés, però no puc acabar d’entendre com un conseller, convocades les eleccions i sense la més mínima possibilitat que el govern actual continuï es comprometi a una cosa per a l’abril. En tor cas aquesta hauria de ser una promesa d’ERC, partit al que pertany Ausàs, si té alguna influència en el proper govern.

Em sembla absolutament poc ètic que un conseller utilitzi la Generalitat per fer una cosa que entra completament dins d’un acte de campanya. En tot cas, ens hem de preguntar, què pensa CiU sobre això? No s’enfadarà Duran si CiU diu que si?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació