Enric I. Canela

La senadora de CiU per Girona, Rosa Núria Aleixandre, exigirà dimarts, durant la sessió de control al Govern, explicacions a la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, sobre els ajustaments pressupostaris al seu ministeri i al de Sanitat amb la diagnòstica i la terapèutica, especialment de malalties minoritàries, perquè afecten a les empreses de biotecnologia, ja que tal i com ha assenyalat Aleixandre “la disminució d’algunes partides pot provocar la seva desaparició”.

La pregunta és:

Quines solucions pot aportar el Ministeri de Ciència i Innovació a les noves empreses biotecnològiques afectades tant per les retallades pressupostàries del seu Ministeri, com en retallades en diagnòstica i terapèutica en l’àmbit sanitari, especialment en malalties minoritàries, que constitueix el mercat natural d’aquestes empreses, i que pot suposar la desaparició de moltes d’elles?

A veure que li respon. Em sembla que no podrà dir-ne gaire. Estan “pelats”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació