Enric I. Canela

Avui s’ha presentat l’estudi “Estructura industrial i tecnològica dels municipis del tram central de la AP-7/B-30“, elaborat pel Centre d’Economia Industrial, (Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Cambra Comerç de Barcelona i UAB).

L’estudi, encarregat per la UAB, analitza l’activitat empresarial dels diferents sectors d’aquest territori -que comprèn els municipis de Sabadell, de Terrassa, de Rubí, de St. Cugat, de Cerdanyola, de Barberà, de Ripollet i de St. Quirze- i la seva vocació innovadora, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament, en els propers anys, d’un veritable clúster d’innovació en l’entorn B-30, líder a tot el Mediterrani.

La conclusió és que la zona industrial i tecnològica que comprèn l’eix central de la B-30 es posiciona com una de les regions industrials amb més potencial innovador de Catalunya i Espanya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació