Enric I. Canela

La UB publica que el jurat (en són membre) dels premis que convoca el Consell Social de la Universitat de Barcelona ha resolt els guanyadors de la sisena edició del Premi José Manuel Blecua al millor article publicat en una revista reconeguda en l’àmbit de les Humanitats i les Ciències Socials, i del Premi Ramon Margalef al millor article publicat en una revista reconeguda, en l’àmbit de les Ciències Experimentals i de la Salut. Així mateix, ja es coneixen els guanyadors de la tercera edició dels Premis del Consell Social i de la Fundació Bosch i Gimpera (FBG) amb el lliurament dels reconeixements Antoni Caparrós al millor projecte de transferència de coneixements i tecnologia, i Senén Vilaró a la millor empresa innovadora. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc a principi de desembre.

Els premis són

El Premi José Manuel Blecua ha estat per al Dr. Álvaro Choi de Mendizábal, per l’article «Sequential educational expansion, equality, and growth in the Republic of Korea», publicat a la revista KEDI Journal of Educational Policy.

El Premi Ramon Margalef l’ha obtingut la Dra. Fàtima Crispí Brillas, per l’article «Fetal growth restriction results in remodeled and less efficient hearts in children», publicat a la revista Circulation.

El Premi Antoni Caparrós ha estat atorgat al projecte «Formoterol: una nova estratègia terapèutica en el tractament de la caquèxia

El Premi Senén Vilaró a la millor empresa innovadora ha estat atorgat a Intelligent Pharma, S.L.

Felicitats a tots.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació