Enric I. Canela

La gran notícia: El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha declarat aquest dijous que el cànon digital que s’aplica a Espanya a tots els equips de reproducció digital com a compensació als creadors per la còpia privada no està en línia amb la legislació comunitària.

Concretament, “l’aplicació del cànon per còpia privada als suports de reproducció adquirits per empreses i professionals per a fins diferents de la còpia privada, no és conforme amb el dret de la Unió”, ha assenyalat la Cort amb seu a Luxemburg en la seva sentència .

El problema és com es determina que un equip de reproducció és per fins diferents als de la còpia privada.

No sé com m’ho hauré de fer. Molt poques vegades he comprat aquest material per a fer còpies privades, sempre per feines relacionades amb la universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació