Enric I. Canela

Llegeixo que el PSC apostarà en el seu programa electoral per potenciar la marca Catalunya en universitats en xarxa així com donar prioritat a les inversions en l’àmbit universitari i en el de la recerca, perquè suposa un benefici per a la societat i el model productiu català.

Els socialistes catalans han constituït el Consell Assessor d’Universitats i Recerca amb l’objectiu d’estudiar i elaborar en els propers dies les seves propostes electorals, i els seus membres s’han reunit amb el president català i cap de llista electoral, José Montilla.

El Consell Assessor d’Universitats i Recerca està integrat per quinze experts en aquest àmbit com per José Juan Moreso Mateos, rector de la UPF, Pere Puigdomènech, director del Centre de Recerca Agrigenòmica, i per Mercedes Unzeta, vicerectora de relacions internacionals de la UAB, entre d’altres.

La consellera de Sanitat, Marina Geli, ha afirmat que Catalunya ha d’aspirar a ser Harvard”. També ha afirmat que la millor inversió que pot fer un país és en universitats i recerca ja que això repercuteix en benefici de la societat i de l’economia catalana.

Un altre dels punts sobre el qual treballaran els membres del Consell Assessor és identificar les àrees més importants en recerca lligades a la societat i a l’economia, com ara les indústries agroalimentàries i les de la tecnologies de la informació.

Han estat set anys al Govern, potser podien haver començat a treballar enlloc d’esperar a una campanya electoral. Fe el que es diu fe no hem de tenir gaire.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació