Enric I. Canela

Avui ha tingut lloc l’acte oficial d’inauguració del curs 2010-2011 al campus de l’Alimentació de la UB que actualment aplega 400 estudiants. Durant l’acte, que commemorava el dia de l’Alimentació, s’ha destacat el recent reconeixement de campus d’excel·lència internacional del projecte Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc), del qual el campus de l’Alimentació n’és un centre associat.

En el seu discurs, el rector de la UB, Dídac Ramírez, ha declarat que s’espera que des d’aquest campus, juntament amb les empreses i les institucions que en formen part es compleixi un dels objectius del HUBc que és contribuir a la millora de la salut de les persones.

Recordo com va començar tot això a finals dels 90 i algunes sessions de treball que vaig tenir amb els responsables de la Diputació i de Santa Coloma de Gramenet  per tirar endavant el projecte. Vaig posar-hi el meu granet de sorra. Quan costa tot! Que llarg!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació