Enric I. Canela

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha demanat a futurs jurats del Premi Príncep d’Astúries prestar atenció als investigadors espanyols ja que augura que en els propers anys hi haurà un guanyador del Nobel d’aquesta nacionalitat que no tingui encara aquest guardó nacional.

O potser s’equivoca i serà de nacionalitat catalana o basca. O potser sigui nascut en algun d’aquests països però sigui americà, com tants d’altres. El tema no és on ha nascut sinó on li han donat els mitjans i amb quin equip ho ha fet.

Em sentiria molt millor si el premi fos en un centre nostre. L’orgull de país és fer que sigui possible.

2 respostes a “Premi Nobel: el tema no és on ha nascut sinó on ho ha aconseguit”

  1. a 23 oct. 2010 a les 11:26 pere alemany

    Totalment d’acord. A més jo també afegiria que el què també és relevant és on s’ha format un premi Nobel. Jo estaria molt orgullós si algun dels meus alumnes de la facultat aconseguís el premi Nobel gràcies al que li hem ensenyat nosaltres, malgrat que hagi hagut d’anar a algún altre lloc a desenvolupar la seva feina.

  2. a 23 oct. 2010 a les 9:23 enriccanela

    Pere Alemany,
    Si, cert, jo també estaria orgullòs, però penso que a igual formació uns podrien i altres no, depenent de les seves característiques personals i el lloc on cauen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació