Enric I. Canela

Llegeixo que l’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina Vicent Villar Palasí (IBB) de la UAB inaugura dema, 26 d’octubre, nous espais dedicats a la recerca en els àmbits de la biotecnologia i de la biomedicina, i a la transferència de tecnologia a les empreses del sector. Per tal de mostrar l’activitat de recerca i les noves instal·lacions, l’IBB obrirà les seves portes al públic fins al 28 d’octubre.

L’ampliació correspon al nou Mòdul de Recerca B (MRB) del Parc de Recerca UAB, finançat parcialment amb el pressupost del UAB-Campus d’Excel·lència Internacional. En aquest edifici s’han instal·lat els grups de Biologia Estructural i Proteòmica i de Bioinformàtica. Aquests espais acullen també els serveis de Genòmica, Proteòmica, Plataforma Bioinformàtica i el de Cultius Cel·lulars, Producció d’Anticossos i de Citometria. Alhora, aquesta ampliació ha permès acollir nous grups de recerca en l’àmbit de la genòmica, de la transcriptòmica i de la immunologia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació