Enric I. Canela

Llegeixo que CiU ha presentat una proposició no de llei al Congrés per la qual demana al Govern la regulació per la concessió d’una moratòria als centres de recerca beneficiaris de préstecs reemborsables, concedits pel Ministeri de Ciència i Innovació durant el període 2000-2009 per al foment de projectes d’R+D+i, i que estiguin en dificultats econòmics. La intenció de CiU és que aquestes institucions puguin ajornar el pagament de les quotes amb venciment entre 2010 i 2013 per al seu retorn lineal en 15 anys a partir de 2014.

Aquesta és una mesura imprescindible si no és vol posar en greus dificultats els centres de recerca. De fet, els préstecs als centres de recerca públics són un parany. Mai no els poden tornar si l’administració no els dóna els diners. No hi ha més entrada de fons significativa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació