Enric I. Canela

Llegeixo que la fundació Aliança Tecnològica de Catalunya s’ha posat en marxa.

La nova entitat està formada pels sis Centres Tecnològics Avançats de la xarxa TECNIO – ASCAMM, BARCELONA DIGITAL, BARCELONA MEDIA, CETEMMSA, CTM i LEITAT – i neix amb l’objectiu de generar un mercat tecnològic català que aporti competitivitat i valor afegit a les empreses.

La creació de l’ens s’emmarca en el Pacte Nacional de Recerca i Innovació, que preveu la reordenació del sistema d’innovació català, i també en el Pla de Recerca i Innovació 2010-2011, per potenciar el creixement i elevar el nivell d’R+D i de transferència tecnològica dels centres existents.

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha presidit avui la signatura de la carta fundacional juntament amb els màxims representants dels sis centres.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació