Enric I. Canela

El 12 d’octubre es va publicar a Anglaterra l’informe Securing a Sustainable Future for Higher Education. No l’he llegit, però pels comentaris em sembla que és una autèntica revolució. Demà l’imprimiré.

El bloc de la International Sociological Association (ISA) publica “Disaster Strikes — The End of the Public University in England”. Fa una crua anàlisi de la situació que viu la universitat a Anglaterra i al Regne Unit en general.

Segons el bloc de la ISA s’anuncia que els títols universitaris ja no es consideren un bé públic sinó una inversió privada.

2 respostes a “On va la universitat britànica?”

  1. a 27 oct. 2010 a les 3:16 Ignasi

    Proposa fer pagar als alumnes un cop comencen a treballar. Sembla que és la manera que troben millor per garantir el finançament del sistema d’educació superior sense fer-ho pagar als alumnes (que sembla la proposta actual).
    Només l’he llegit per sobre, ja ens l’explicaràs! ;-p

  2. a 30 oct. 2010 a les 5:28 enriccanela

    Ignasi,
    Tinc el document imprès, a veure si el llegeixo, és llarg.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació