Enric I. Canela

Avui el rector de la UB, Dídac Ramírez ha passat a presidir l’ l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP). La presidència s’ostenta de forma rotatòria.

També s’ha constituït el Consell Assessor de l’ACUP. El formen José Antich, director de La Vanguardia; Josep Maria Bricall, ex rector de la UB; Andreu Mas-Colell, ex conseller i ex secretario general de l’European Research Council; Maria Helena Nazaré, ex rectora de la Universitat d’Aveiro; Joan Maria Nin, director general de la Caixa; Sijbolt Noorda, president de l’Associació d’Universitats dels Països Baixos; Jaume Pagès, conseller delegat d’Universia; Miquel Roca, advocat; Narcís Serra, president de CatalunyaCaixa; Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya; i Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació