Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, es va mostrar dijous satisfeta i contenta amb el primer suport del Congrés dels Diputats al projecte de la llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, després del rebuig en el Ple de l’esmena a la totalitat presentada per UPyD.

Després de subratllar que el text està obert a la incorporació dels suggeriments dels grups, la ministra va destacar que els aquests hagin defensat la necessitat d’avançar en l’excel·lència i la transferència del coneixement al teixit productiu.

Davant les crítiques per l’absència d’una memòria econòmica en el projecte, la ministra va assegurar que sí que està preparada, encara que es veurà en el text definitiu. A més, ha afirmat que, amb els pressupostos que tenim, es poden complir els objectius que planteja la llei.

En això no estic d’acord amb la ministra, un mal de la legislació espanyola és fer volar coloms, aprovar lleis que no es poden acomplir. Qualsevol projecte ha d’anar des del primer dia d’una memòria econòmica que és el que permet valorar-lo en profunditat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació