Enric I. Canela

L’altre dia ABC feia un article sobre les universitats espanyoles i els rànquings internacionals. Diu que si volem que els indubtables èxits i fortaleses de les universitats espanyoles destaquin, cal que es facin reformes profundes en el seu sistema de govern i de finançament, perquè puguin veritablement competir amb les millors, tant a Europa com a la resta del món cal que es facin reformes profundes en el seu sistema de govern i de finançament, perquè puguin veritablement competir amb les millors, tant a Europa com a la resta del món.

De fet està molt clar, el que passa és que tot el que diu no es refereix a les universitats espanyoles sinó a les catalanes. L’únic sistema homogeni capaç de competir és el català. No és només perquè les universitats destaquin, és pels centres de recerca, els hospitals, els campus d’excel·lència internacional. Hi ha el programa ICREA, etc.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació