Enric I. Canela

Bona mesura social de la UB. El rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez,i el conseller delegat de l’Hospital Clínic de Barcelona, Dr. Raimon Belenes, han signat avui un acord de col·laboració entre les dues entitats per dur a terme un programa d’activitats de suport acadèmic a estudiants de la UB que per raons mèdiques han de passar llargues estades a l’Hospital Clínic, i en conseqüència es veuen obligats a interrompre els seus estudis. Durant l’acte, en el qual també ha intervingut la vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, Dra. Gemma Fonrodona, s’ha destacat el fet que es tracta d’un «projecte innovador» en l’àmbit universitari i clínic.

El programa té com a objectiu mantenir actius intel·lectualment aquells estudiants, d’entre 18 i 30 anys, que per motius mèdics han d’abandonar els estudis universitaris. D’aquesta manera, es pretén afavorir la possibilitat que aquests joves continuïn en el món acadèmic durant la seva estada a l’hospital. Dins el programa s’organitzaran activitats de suport acadèmic, com ara seminaris sobre diferents matèries culturals i científiques. Es calcula que es podran beneficiar d’aquesta iniciativa uns 15 alumnes cada any.

2 respostes a “Suport als estudiants universitaris amb llarga malaltia”

  1. a 03 nov. 2010 a les 12:21 Albert Vilà

    Bona iniciativa social. Un encert per aplaudir.
    Salutacions Enric.

  2. a 03 nov. 2010 a les 8:18 enriccanela

    Albert,
    Salutacions

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació