Enric I. Canela

Avui dimecres, 3 de novembre, a les 12 h, al Paranimf de l’Edifici Històric ha tingut lloc la inauguració oficial de la l’Agència Alumni UB, i la presentació del seu president d’honor, Miquel Roca i Junyent i dels membres del Consell de Notables de l’entitat. Constituïen la taula presidencial el vicerector adjunt de la Universitat de Barcelona, Dr. Carles Carreras, el director d’Alumni UB, Jordi Garcia i Serra i l’advocat Miquel Roca i Junyent.

Entre les personalitats del Consell de Notables que han assistit a l’acte, hi ha el vicepresident del Consell d’Administració del Consorci Hospitalari de Catalunya i president del Comitè Científic Extern de l’Institut d’Investigació Pere Virgili, Joan Rodés; la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret Burgués; la vicepresidenta del Centre per a la Cooperació a la Mediterrània de Creu Roja i Mitja Lluna Roja, Marta Corachán; el president d’Abertis Infraestructures, Salvador Alemany i l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall.

Pel que fa als exalumnes que han assistit a la presentació, hi ha el fundador i director General d’Oryzon, Carlos Buesa; el vicepresident de la Junta de Museus de Catalunya, Eduard Carbonell; el director del Programa de recerca en Epigènetica i Biologia del Càncer, Institut Català d’Oncologia – Programa EPI Genètica, Manel Esteller; l’escriptor Màrius Serra i la vicepresidenta i directora d’Epidemiologia de RTI Health Solutions, Susana Pérez Gutthann.

Espero que el projecte tingui èxit i es consolidi. No és una cosa fàcil, cal que aporti valor afegit als seus membres, que hi trobin oferta de serveis, de lobby, etc.

2 respostes a “Alumni UB es presenta en societat”

 1. a 03 nov. 2010 a les 11:58 Jordi Garcia

  Estimat Enric,

  Gràcies per fer difusió de la nostra presentació. Espero que el temps podrà dissipar aquests dubtes i podrà posar en valor el que fem per als exalumnes.

  De moment, la seva resposta és molt positiva, ja que hem augmentat els serveis i els socis.

  En qualsevol cas, et convido a que ens visitis i ho comprovis personalment, visitant-nos a la nostra seu de Diputació, 250.

  Cordialment,

  Jordi Garcia
  Director d’Alumni UB

 2. a 04 nov. 2010 a les 8:05 enriccanela

  Jordi,
  Un cop ho vaig conèixer ja vaig veure que podia anar bé. Penso que està ben enfocat ateses les caracrterístiques de la UB i també que feu bona feina.
  De debò que us desitjo (em desitjo perquè és també casa meva) molta sort.
  Gràcies