Enric I. Canela

Una notícia que reflecteix la situació a la que ens aboca la política econòmica erràtica del govern espanyol.

Rússia ha exclòs a Espanya i Irlanda de la llista de països en la deute públic pot invertir els recursos dels seus fons de reserva i Benestar Nacional, segons sengles ordres del ministeri de Finances publicades avui a la pàgina web d’aquesta cartera.

Les disposicions ministerials, amb data 26 d’octubre, precisen que aquests recursos, calculats en uns 4 bilions de rubles (prop de 92.600 milions d’euros) poden invertir en deute públic de dotze països.

La llista inclou a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Estats Units, Finlàndia, França, Holanda, Luxemburg, Regne Unit i Suècia.

I el fenomen anava presumint de campió de l’economia mundial.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació