Do it in Barcelona


Enric I. Canela

Llegeixo que les ciutats d’Amsterdam, Barcelona i Eindhoven són els guanyadors dels premis EUROCITIES 2010. Els premis reconeixen l’èxit dels ajuntaments en la creació i el manteniment de les principals ciutats. La cerimònia del premi es va dur a terme a la Conferència Anual d’Eurocities, que est6à tenint lloc a Saragossa.

Barcelona ha obtingut el premi a la Innovació pel programa Do it in Barcelona, una iniciativa global de la ciutat per tal d’atraure talent i l’activitat empresarial a Barcelona. Do it in Barcelona va més enllà de la tradicional marca de la ciutat, oferint una cartera de serveis de suport a l’establiment a Barcelona de quatre grups: els empresaris estrangers, professionals qualificats, investigadors i estudiants de postgrau.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació