Enric I. Canela

Llegia que en ratolins, la suplementació d’una dieta d’estil occidental amb gerds pot reduir el risc de càncer colorectal.

Els investigadors del grup de Wancai Yang, professor assistent de patologia a la Facultat de Medicina de la Universitat d’Illinois a Chicago, han demostrat que els suplements de les baies està associat a una reducció del 45% en la incidència de tumors colorectals, i a un 60% de reducció en el nombre de tumors en una soca de ratolins modificats per desenvolupar tumors intestinals.

En una entrevista (podeu completar la informació) diuen que això ens suggereix que una barreja d’agents preventius, que proporcionen baies, pot prevenir el càncer de manera més eficaç que un agent únic que se centra només en un o uns pocs gens.

El treball original és Black Raspberries Inhibit Intestinal Tumorigenesis in Apc1638+/- and Muc2-/- Mouse Models of Colorectal Cancer (per Bi X., Fang W, Wang LS, Stoner GD, Yang W, publicat a Cancer Prev Res (Phila). 2010 Nov).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació