Enric I. Canela

Llegeixo que el proper 8 de novembre començarà oficialment la Setmana de la Ciència 2010, una iniciativa del Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) a través de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Aquesta Setmana de la Ciència és una iniciativa europea que es celebra a nivell estatal per novè any consecutiu. Gràcies a l’impuls del Govern, la implicació de les comunitats autònomes i la participació d’un gran nombre d’entitats públiques i privades, la Setmana de la Ciència s’ha convertit en el major esdeveniment de comunicació social de la ciència i la tecnologia que se celebra a nostre país. En aquesta edició participen un total de 660 entitats, tant públiques com privades, un 29,6% més respecte a les 509 organitzacions de l’any passat.

Poeu entrat al web de la Semana de la Ciencia, del 8 al 21 de novembre. De totes formes a Catalunya és del 12 al 22 de novembre, podeu anar al web de la 15a Setmana de la Ciència, el nostre. Fan més dies.

2 respostes a “La Setmana de la Ciència és llarga, va bé”

 1. a 07 nov. 2010 a les 11:38 pere alemany

  Em sembla molt interessant la iniciativa de la setmana de la ciència tot i que moltes de les activitats que s’inclouen com a ciència siguin una mica agafades pels pèls.

  De totes maneres no és massa “científic” anomenar setmana un lapse de temps que va del 8 al 21 de novembre 🙂

  Perque no canviem a quinzena de ciència i a veure si poc a poc aconseguim passar al mes de la ciència i al final que tot l’any sigui de la ciència!

 2. a 08 nov. 2010 a les 11:38 enriccanela

  Pere,
  Això de la setmana m’ha fet gràcia. Allà uns dies més encara. Penso que és bona iniciativa. Entra una mica més en la població. El canvi de visió de la ciència que s’ha fet en pocs anys és notable.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació