Enric I. Canela

A Talència podreu llegir:

La “Guia de l’Investigador” és una eina de suport als investigadors i investigadores que es volen desplaçar a Catalunya, sols o acompanyats de la família, per realitzar una estada curta o per residir-hi una temporada.

Creada per Talència en col·laboració amb les institucions del Node Català de Suport a la mobilitat dels Investigadors , l’objectiu de la Guia és oferir tota aquella informació específica sobre els procediments i tràmits necessaris per a la vinguda i estada al nostre país, incloent-hi tant els que s’han de realitzar al seu país d’origen com els que s’han de realitzar un cop a Catalunya.

La informació s’estructura en tres grans temes: Viure a Catalunya, Investigar i Estudiar a Catalunya i Cultura i Lleure a Catalunya. Cadascun d’ells proporciona informació específica sobre aspectes com ara l’allotjament, l’escolarització dels fills, la llengua, els permisos de residència, el sistema català de recerca i innovació, sistema universitari, o els transports.

Per tal de completar el contingut de la guia, Talència ofereix atenció personalitzada als investigadors a través de l’Oficina d’atenció virtual-Helpdesk , a la qual  s’hi pot accedir clicant aquí.

Esperem que la guia us sigui d’utilitat i us desitgem una feliç estada a Catalunya.

Una altra bona iniciativa de Talència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació