Aquest és el camí


Enric I. Canela

Llegeixo que la companyia catalana AB Therapeutics, filial independent d’AB-Biotics focalitzada en el desenvolupament de nous fàrmacs, ha assajat amb èxit en ratolins dues noves molècules que han demostrat una elevada eficàcia en el tractament del càncer de pulmó.

AB Therapeutics està ubicada al Parc de Recerca de la UAB i els seus fundadors són l’empresa biotecnològica AB-Biotics i els Drs. Carles Domènech (conseller delegat) i Jordi Espadaler (director d’investigació). El principal accionista és AB-Biotics, SA empresa cotitzada en el mercat alternatiu borsari (MAB) i que té previst diluir progressivament la seva participació a la filial a favor de l’entrada de nous socis financers i / o tecnològics. Les necessitats estimades de capital d’AB Therapeutics són de 0,8-1,2 milions d’euros el 2010, 2,8 milions en 2011 i 5 milions el 2012. La firma preveu captar 2 milions d’euros en crèdits tous d’institucions públiques espanyoles i europees, i ja ha obtingut 200.000 euros a través de l’organisme ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya.

Ara caldria reduir papers i die sper crear empreses, facilitar la vida als emprenedors.

Una resposta a “Aquest és el camí”

  1. […] 8 de novembre escrivia Aquest és el camí parlant de la feina que estava fent AB Therapeutics que és una empresa filial independent […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació