Enric I. Canela

Podeu llegir al web de Reagrupament: Tres catedràtics debatran sobre “Universitats i ciència per a l’Estat català”

Els catedràtics d’universitat, Xavier Hernàndez, Enric I. Canela i Josep Domingo debatran dimecres, 10 de novembre, a les 19,30 h a la seu nacional de Reagrupament (Passeig de Gràcia, 55) sobre Universitat i ciència per a l’Estat català , amb la moderació a càrrec de Teresa Casals,candidata núm. 8 per Barcelona. És un fet remarcable la gran quantitat de professors universitaris i investigadors que s’han adherit o donen suport a Reagrupament.

Els tres acadèmics parlaran sobre com hauríem d’organitzar el nostre sistema d’ensenyament superior i de recerca, en línia amb les propostes programàtiques de Reagrupament, incloses al document Organitzant el futur lliure , és a dir, per a sortir-nos-en en el món d’avui, sense les dificultats per a fer-ho dins d’Espanya.

Ja ho sabeu, si algú està interessat, m’agradarà molt saludar-vos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació