Enric I. Canela

Llegeixo que una vintena de doctorands de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han avisat aquest dilluns al conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que la decisió de la Generalitat d’incrementar la taxa de tutoria fins a 400 euros farà que gairebé hagin de pagar per exercir. Els doctorands han rebut el conseller amb cartells al·lusius a aquesta polèmica durant la visita que ha fet a l’ampliació de les instal·lacions del Centre de Recerca Matemàtica. Huguet ha reconegut que les negociacions estan obertes, però ha avisat que ‘alguns serveis no poden ser gratuïts’ però també que ‘cal un bon sistema de beques i crèdits salari’.

Té raó el conseller en el darrer punt, però caldria que s’adonés que el canvi que han fet és injust, per la forma i el moment en què s’ha fet, i a més amb un decret que està mal escrit.

2 respostes a “La protesta dels doctorands segueix”

  1. a 10 nov. 2010 a les 7:06 José María

    http://groups.google.com/group/drecerca/attach/a5ad1cc947653ecc/comp-CCAA.pdf?part=4

  2. a 11 nov. 2010 a les 12:37 enriccanela

    José Maria,
    Moltes gràcies, espectacular.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació