Perilla el premi Margalef?


Enric I. Canela

Llegeixo als Acords de Govern d’avui que el Govern ha aprovat avui canviar les bases del Premi Ramon Margalef d’Ecologia. Aquest guardó té per objecte el reconeixement d’aquelles persones d’arreu del món que s’hagin distingit de manera excepcional en el conreu de la ciència ecològica.

Fins ara la dotació econòmica del premi, de periodicitat anual, era de 100.000 euros, però a partir d’ara la quantitat variarà segons la situació i el context.

Un altre dels canvis de les bases del concurs és l’ampliació de la presentació de candidatures a títol personal per part de persones de reconegut prestigi en l’àmbit de l’ecologia. Fins ara només podien presentar candidatures institucions universitàries, escoles superiors, centres de recerca, acadèmies científiques o amb branques científiques, persones ja guardones amb el premi o membres del jurat.

Espero que la idea no sigui rebaixar el premi, tan prestigiós, per manca de diners. La informació del Govern no és gaire explícita. Això de “la situació i el context” no em fa gràcia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació