Enric I. Canela

Després de quatre anys intensius de càlcul en el supercomputador MareNostrum del Barcelona Supercomputing Center (BSC), científics liderats per Modesto Orozco des de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) del Parc Científic de Barcelona (UB) presenten la base de dades de proteïnes en moviment més extensa del món. La nova videoteca anomenada model recull més de 1.700 proteïnes i està parcialment accessible des d’Internet per a investigadors de qualsevol país del món. Model s’ha fet per entendre la biologia bàsica de les proteïnes i per accelerar i facilitar el disseny de nous fàrmacs.

Modesto Orozco, és el director del grup a l’IRB Barcelona” Modelització molecular i bioinformàtica” , director del programa de Ciències de la Vida del BSC i catedràtic de la UB.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació