Enric I. Canela

Llegia que l’augment dels fitoestrògens de la soja que es troben normalment en la dieta poden modificar el risc d’alguns tipus de càncer de mama. Són els resultats presentats en les Ninth Annual AACR Frontiers in Cancer Prevention Research Conference, celebrada a Filadèlfia entre el 7 i el 10 novembre.

Anne Weaver, una estudiant graduada a la Universitat de Buffalo i investigadora del Roswell Park Cancer Institut van avaluar a 683 dones amb càncer de mama i les van comparar amb 611 dones sanes. A l’estudi es van determinar les isoflavones en la dieta, en lloc de fer-ho en els complements alimentosos.

Les dones amb major ingesta d’isoflavones tenien aproximadament un 30% menys de risc de tenir un tumor invasiu de pit invasiu, i un 60% de disminució del risc de tenir un grau tumor de grau 1.

Són resultats no concloents però al mateix temps donen  peu a més recerca per tenir dades sobre com prevenir aquest tipus de càncer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació