Enric I. Canela

Llegeixo a Biocat que el proper 26 de novembre ACC1Ó organitza una sessió informativa sobre la sisena convocatòria EuroTransBio, una iniciativa europea a través de la qual s’ha creat una xarxa d’organitzacions nacionals i regionals per al finançament de projectes d’R+D transnacionals en biotecnologia.

Aquesta nova convocatòria, que es va obrir el passat 1 d’octubre i es tancarà l’1 de febrer 2011, ha estat llançada per 12 agències representants de països i regions europees. Cada organisme regional o estatal participant finança el soci de projecte del seu Estat o regió amb el seu programa d’ajuts. En el cas de Catalunya l’esquema de finançament serà la Línia d’Ajuts destinats a incentivar la participació d’agents catalans a les convocatòries Eranet dels projectes EuroTransBio i Manunet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació