Enric I. Canela

Màrius Rubiralta, secretari general d’Universitats ha dit que les universitats espanyoles no analitzaran la possibilitat d’augmentar les matrícules per millorar el seu sistema de finançament com a mínim fins a 2013 i, en tot cas, no abans d’arribar a un nivell de beques – salari i d’ajuts prou elevat per permetre que qualsevol persona, independentment de la seva situació social i econòmica, pugui accedir amb dedicació completa a l’estudi universitari.

Aquesta notícia, que me la crec, contrasta amb el que publica ABC, que diu que diferents experts han coincidit a afirmar que les protestes protagonitzades aquest dimecres a Londres per als universitaris anglesos en contra de la pujada de les taxes de la matrícula pot ser imitat pels espanyols per manifestar, si s’escau, el “malestar general” de la comunitat universitària, que “veu a la universitat espanyola com una fàbrica de precarietat”. Serà perquè “toca” protestar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació