Enric I. Canela

Llegeixo una notícia depriment. En els postgraus de l’Àrea de Ciències de la Salut que ofereix la UOC l’absència del català és total. Aquest és un dels principals motius pels què van protestar dissabte un grup d’estudiants d’aquesta universitat en l’acte de graduació del curs 2009-2010 que va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona. L’escandalosa discriminació que porta a terme la UOC envers la comunitat catalanoparlant” ha duts estudiants a repartir fulls volants, a penjar cartells i a desplegar una pancarta amb el lema ‘A la universitat, en català!’ ja que “un 80% dels postgraus, màsters, especialitats i doctorats que ofereix aquesta universitat no es poden portar a terme en la llengua pròpia del país”, segons declara el mateix Col·lectiu pel català a la UOC.

Cada vegada és més evident que sense un estat català la nostra llengua anirà desapareixent i només servirà per parlar amb la família.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació