Enric I. Canela

Llegeixo que s’obre la convocatòria del Concurs VALORTEC, primer concurs de plans de negoci de patents i EBT, entre el 2 de novembre i el 15 de desembre.

VALORTEC, el 1r Concurs de plans de negoci de patents i EBT s’engloba dins del marc de les accions d’innovació, creació d’empreses i valorització tecnològica que es porten a terme des de la Xarxa d’Unitats de Valorització (Trampolins Tecnològics) d’ACC1Ó. Aquesta Xarxa està formada per la Universitat Ramon Llull (ESADE i La Salle), Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Vic, IESE i la Vicepresidència Adjunta de Transferència del Coneixement (VATC-CSIC).

La idea del Concurs parteix del propòsit d’animar els investigadors catalans (universitats, centres de recerca, centres tecnològics i instituts hospitalaris) perquè apliquin el seu coneixement al desenvolupament de serveis i productes amb possibilitats de comercialització. També es vol fer conèixer als professors i als investigadors el seu paper com a dinamitzadors de l’economia del territori i agents actius en l’intercanvi de coneixement i la transferència tecnològica de la universitat a la resta de la societat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació