Ànim a les científiques


Enric I. Canela

Bona discriminació positiva, tot i que cada vegada més el nombre de científiques augmenta més. En algunes àrees en sobrepassen. Manca que ocupin posicions capdavanteres però aviat arribarà el dia, cosa d’edat.

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia i el president de L’Oreal, Didier Tisserand, han presidit avui a Madrid el lliurament de la 5a edició de les Borses d’Investigació L’Oreal-UNESCO per científiques espanyoles. La ministra ha assenyalat que aquesta iniciativa s’ha consolidat com “un fòrum clau per reivindicar l’aportació de les dones a la ciència espanyola que ens anima a seguir treballant per la igualtat efectiva de gènere en la investigació”. Segons Cristina Garmendia, “la igualtat efectiva de les dones en el sistema científic és una qüestió de gran importància per a la nostra societat i per a la nostra economia”.

A banda de fer-ho a traves de l’enllaç del començament, podeu amplia la informació aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació