Bones finances d’AB-Biotics


Enric I. Canela

Llegeixo que la companyia catalana de biotecnologia AB-Biotics (llàstima que hagi oblidat posar també el web que té en anglès i espanyol, en català) es manté com l’única empresa de les nou que componen el Mercat Alternatiu Borsari (MAB) que dóna un saldo positiu, gràcies a una revaloració superior al 26% des que comencés a cotitzar a borsa.

He escrit sobre AB-Biotics (veure Aquest és el camí i Damm i AB-Biotics, una relació que pot ser de profit) que està situada al viver d’empreses de la UAB.

AB-Biotics va debutar el 20 de juliol al MAB, la Borsa dedicada a les petites i mitjanes empreses que va néixer el 2008, amb un preu de sortida de 2,53 euros per acció. La seva sortida a Borsa es va estructurar mitjançant una oferta de subscripció dirigida a inversors institucionals, en què Caja Madrid Borsa actuat com a agent i proveïdor de liquiditat.

En la seva estrena en el parquet, la companyia dedicada a la investigació i el desenvolupament de solucions biotecnològiques per a la salut, va pujar un 4,74% fins als 2,65 euros. Des d’aleshores, i malgrat els escassos moviments en les negociacions del MAB, l’única d’aquestes companyies que s’escapa dels nombres vermells és AB-Biotics. Les pèrdues acumulades per les companyies del MAB oscil.len entre el 47,11% d’Imaginarium i el 2,88% de Bodaclick, mentre que AB-Biotics s’ha revalorat un 26,48% des de la seva estrena.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació