Enric I. Canela

Llegeixo que Esade Creapolis, el centre d’innovació per empreses ubicat a Sant Cugat del Vallès, té l’objectiu de futur d’impulsar una xarxa internacional amb campus d’universitats d’Estats Units, nord d’Europa i Àsia.

L’objectiu passa perquè el centre es converteixi en un “campus internacional” on les empreses que s’allotgin a les seves instal·lacions puguin compartir informació i projectes de creativitat per a aplicar-la en la seva activitat.

El director general d’Esade Creapolis Santiago Benedé, ha dit que de moment no estan negociant amb cap centre universitari, però està entre els seus objectius convertir Esade Creapolis en un campus d’innovació per empreses connectat a una xarxa internacional de centres on cadascú conservi la seva marca, però treballi interrelacionat.

2 respostes a “Esade Creapolis aposta per la internacionalització”

 1. a 19 nov. 2010 a les 10:03 Sabrina Martínez

  Hola Enric,
  sóc la Sabrina, community manager d’ESADECREAPOLIS.
  Moltes gràcies per recollir les declaracions d’en Santi Benedé en la peça d’en David Martínez a La Vanguardia.es.
  Com bé explica en Santi Benedé, entenem ESADECREAPOLIS com un espai pel desenvolupament i intercanvi en innovació amb l’objectiu d’aconseguir productes, serveis o processos per a la seva explotació comercial en el mercat. És per això que potenciem la Open & Cross innovation. La idea de construir un teixit de col·laboració que vagi més enllà de les nostres instal·lacions ens permetrà enfortir aquesta idea. Per ajudar a les empreses a innovar, oferim activitats i espais destinats a inspirar, facilitar i accelerar els seus processos d’innovació.
  D’altra banda, veig que ets membre d’Òmnium Cultural. Justament ahir un grup va venir a visitar-nos per conèixer les nostres instal·lacions i saber de primera mà què és ESADECREAPOLIS.

  Salutacions!

  Sabrina

 2. a 19 nov. 2010 a les 10:42 enriccanela

  Hola Sabrina,
  De debò, us felicito,penso que esteu fent molt bona feina. Conec de fa anys al Santi. Dóna-li records, és un gran professional.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació