Enric I. Canela

Llegeixo que els màxims responsables de Biocat s’han reunit avui a Brussel·les amb diversos eurodiputats catalans per presentar-los la tasca que s’està realitzant per concórrer a la propera convocatòria de KIC (Knowledge and Innovation Communities, comunitats de coneixement i innovació) de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (IET) amb una candidatura encapçalada per Catalunya. Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat, i Montserrat Vendrell, directora general de l’entitat, han explicat als representants polítics les capacitats de Catalunya en salut–ciències de la vida, els projectes estratègics que està impulsant Biocat en àmbits com formació o transferència tecnològica per reforçar el potencial d’èxit d’una candidatura catalana i les aliances que s’estan bastint per construir una KIC guanyadora.

Un projecte ben gestionat, que anirà més enllà de qui governi a Catalunya d’aquí poc, i que li auguro èxit.

2 respostes a “Tindrem èxit al KIC, ho intueixo”

 1. a 18 nov. 2010 a les 10:23 Enric

  Estar dins un KIC seria una noticia molt bona, ens permetria colaborar amb altres centres de recerca a europa i colaborar amb empreses liders del sector…
  Anem pel bon cami…
  Sols recorda que barcelona ja es el centre de coordinació del KIC de energies…una bona feina feta per la UPC, ESADE i la resta d’empreses!
  Salutacions Enric

 2. a 18 nov. 2010 a les 10:33 enriccanela

  Si, s’està fent molt bona feina, silenciosa, agafant complicitats. Francament bona. Penso que sortirà molt bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació