Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell Superior d’Investigacions Científiques i el Consorci Biopol de L’Hospitalet de Llobregat han signat un acord marc de col·laboració. Aquest conveni permetrà la integració de grups de recerca del CSIC a l’espai Biopol’H i facilitarà la construcció d’un nou edifici on s’hi ubicarà l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB).

La signatura d’aquest marc de col·laboració és el primer pas per a que gran part de la recerca biomèdica del CSIC es traslladi a l’entorn de Bellvitge. Actualment hi ha obert un concurs d’idees per tal de reordenar l’espai i construir un edifici destinat a la investigació que acolliria la nova seu de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona (IIBB) al campus.

Amb la signatura d’aquest conveni les parts manifesten el seu desig d’integrar el CSIC al Biopol’H per tal de reforçar-hi la coordinació i la col·laboració. A més, entre les clàusules del conveni hi ha la intenció de realitzar estudis i executar projectes i programes d’investigació i desenvolupament en les àrees científiques d’interès comú, així com possibilitar l’assessorament recíproc, el suport mutu i l’intercanvi d’informació. També s’estableixen les pautes generals per a la cooperació en programes de formació de personal investigador i tècnic, i l’intercanvi i col·laboració del mateix, a més de la creació d’unitats mixtes d’investigació i desenvolupament.

El fet que s’agrupin és una  bona notícia

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació