Enric I. Canela

Gràcies a Consumer d’Eroski he localitzat un article que es titula Aged garlic extract lowers blood pressure in patients with treated but uncontrolled hypertension: A randomised controlled trial (Maturitas. 2010 Oct;67(2):144-50. Ried K, Frank OR, Stocks NP.). El treball es va realitzar a la Universitat d’Adelaida.

Es tracta d’un estudi que sembla demostrar científicament allò que molta gent ja sabia. L’all fa baixar la tensió arterial. El que és més interessant és que l’efecte més potent el té l’extracte d’all envellit. L’all cuinat no funciona. L’efecte es mostra en pacients amb una pressió sistòlica de 140 mm de Hg. La disminució al cap d’unes setmanes és de 10 mm de Hg.

Hi ha estudis previs relacionats amb un producte, Kyolic (Garlic reduces dementia and heart-disease risk i Cholesterol-Lowering Effect of Garlic Extracts and Organosulfur Compounds: Human and Animal Studies) que conté all envellit i que es comercialitza aquí (podeu trobar informació sobre la seva comercialitzacio).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació