Enric I. Canela

La llengua vehicular de la Universitat de les Nacions Unides per a l’Aliança de Civilitzacions (UNU-IIAOC) que s’instal·larà a partir del curs 2012-13 a la ciutat de Barcelona serà l’anglès i no el català o el castellà, malgrat que aquest nou centre rebrà subvencions públiques.

el rector de la UNU, Konrad Ostelwalder, ha explicat que l’objectiu és que els estudiants aconsegueixin un nivell d’anglès acceptable quan finalitzin els cursos de postgrau. També que no poden atendre en suahili, un idioma utilitzat per 80 milions de persones a l’Àfrica Oriental, i que de la mateixa manera que el suahili, el català i el castellà no tindran espai en el nou centre universitari.

Aquí podeu veure com a la seu de la Universitat de les Nacions Unides a Tòquio fan servir a més de l’anglès, el japonès. Potser aconseguim que les tarifes de preu del bar estiguin també en català.

Una resposta a “No faran servir ni el suahili, ni l’espanyol ni el català”

  1. […] L’Institut Internacional de la Universitat de las Nacions Unides per a l’Aliança de Civilitzacions (UNUIIAOC) s’havia d’instal·lar a partir d’aquest setembre al pavelló Sant Manuel del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, després que es rehabiliti aquest espai per adequar tres aules, amb capacitat per a 116 alumnes, 34 oficines acadèmiques i 64 espais per a la recerca (veure Investiguem en el marc de l’Aliança de les Civilitzacions, El Govern dóna suport a la UNU, L’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions Unides sobre l’Aliança de les Civilitzacions, Per a què volem R+D si tenim l’Aliança de les Civilizacions?, Ja està inaugurat l’Institut Internacional de la Universitat de les Nacions Unides sobre l’Aliança de les Civilitzacions i No faran servir ni el suahili, ni l’espanyol ni el català). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació