Enric I. Canela

Com que tenim eleccions hi ha debats. Al web d ela UdL podem llegir: 19 de novembre de 2009: Finançament, mapa universitari i beques centren el debat dels partits polítics a la UdL.

Moderava el debat el rector, Joan Viñas, i va intervenir Francisco Garcia (PSC), Antoni Castella (CiU), Carmel Mòdol (ERC), Imma Manso (PP) i Ramon Camats (ICV), representants dels partits polítics amb presència parlamentària a la circumscripció de Lleida. Per sort es van estalviar als del PP i Ciutadans. Haguessin clavat una pallissa als assistents sobre la llengua i tot això, una llauna amb la que molesten al personal.

Diu que va ser un debat tranquil. En el torn de preguntes, els assistents han posat qüestions sobre possibles canvis en el govern de les universitats, sobre el paper dels centres privats enfront els públics, el sistema d’accés a la universitat, així com sobre “l’endogàmia universitària”, el centralisme de Barcelona, o la necessitat de noves formules de contractació per a joves investigadors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació