Enric I. Canela

Llegeixo que el Govern i la Fundació Carreras han acordat avui la creació de l’Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras, que tindrà com a objectiu impulsar la recerca biomèdica i el desenvolupament de la medicina preventiva de les hemopaties malignes, i en especial, de la leucèmia.

El nous institut, que s’ubicarà en un edifici de nova construcció al campus de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, al costat de l’Institut d’Investigació Sanitària del mateix nom, estarà gestionat per una fundació de nova creació amb presència de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Privada Internacional Josep Carreras, fundada pel tenor el 1988, ha informat el govern català.

L’objectiu és que l’institut sigui d’un centre de referència mundial en la recerca biomèdica que s’emmarqui dins de la lluita contra el càncer i les hemopaties malignes, grans causants de morbiditat i mortalitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació