Una LOAPA científica?


Enric I. Canela

Llegia que abans d’ahir el govern espanyol i les comunitats autònomes es van reunir per iniciar l’elaboració de l’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia.

L’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia (EECyT) és un document previst en el projecte de Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació que pretén plasmar una visió compartida sobre els reptes comuns que afronta Espanya com a país en matèria de ciència i innovació, i sobre els principis generals per a superar.

L’Estratègia fixarà objectius i indicadors de llarg termini i vertebrarà les capacitats de les diferents administracions, disminuint la duplicitat d’esforços, alhora que oferirà als agents del sistema científic espanyol estabilitat i coherència en els programes que les administracions desenvolupen en matèria de R+D+i.

Tenim un problema. Quan diu “disminuint la duplicitat d’esforços” hi ha la possibilitat que ens muntin una LOAPA científica.

2 respostes a “Una LOAPA científica?”

  1. a 30 des. 2010 a les 8:06 Jordi Fité

    A aquestes alçades jo em pregunto com és que encara confiem en els ministeris. Què hi fem a la mateixa taula encara? Anem al nostre ritme, utilitzem les nostres possibilitats, confiem en la nostra gent. Només així serem lliures i tindrem opcions per avançar.

  2. a 30 des. 2010 a les 9:38 enriccanela

    Evidentment jo no hi confio, però es veu que no som capaços de trencar d’unas vegada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació